Spanien

8 juni for jag, Pontus, Isabel och David till Spanien, Roquetas de mar och var där i en vecka. Hade det så otroligt härligt. Hade aldrig varit i Spanien tidigare, men det var så fint. Dock lite blåsigt och regnigt en dag, men annars fint. Promenader på kvällarna längst stranden, kortspel, heldag vid havet. Så härligt, vill tillbaka.
 

Sommarlov

Nu är äntligen andra året på gymnasiet klart för min del. Vi får egentligen sommarlov nästa fredag, men i morgon är vi lediga från skolan och på måndag åker jag, Pontus, David och Isabel till Spaniel i en vecka. Så skolan är äntligen slut, såååå skönt.
 
Idag hade vi "cykeldagen" med klassen. Vi samlades på Måns ols och spelade kubb, brännboll och hoppade på bollar. Där slutade vi halv 11 och jag cyklade hem direkt.
Strax efter 1 hade jag körlektion. Gick otroligt bra, bokade även risk ettan och därefter mötte jag upp Isabel på stan och åkte jag och solade.
Senare under kvällen åkte jag till mormor en sväng. 
 
Imorgon har jag tid då jag ska fixa mina naglar med schellac och efter det har jag klipptid. Klockan 5 ska jag och Pontus ner till stan för att kolla på 3orna som tar studenten nu! 
 

San Andreas

I helgen umgicks jag med Pontus. I fredags sov jag över hos honom. Och på lördagen bestämde vi oss för att gå på bio då de var så tråkigt väder och jag har velat sett den filmen, San Andreas. Väldigt bra men läskig, var en film om en jordbävning i hela usa, usch. Åt även på donken innan, muuuums. Efter bion for vi hem till mig.
 
I söndags åkte jag, Anna och Felicia till Sätra brunn för att kolla på studentbalen. Åh så fina alla var, längtar så tills jag få gå på balen nästa år. Isabel kom även över under kvällen och stanna till 9.
 
Idag var en lugn dag i skolan, en lektion, sen under dagen var det vollyboll turnering, elever mot lärare. Kul och vi fick även sluta tidigt. Följde med Ebba till stan och åkte sedan hem för att övningsköra med mamma. 

RSS 2.0