Fifty shades of Grey

Haft en sån bra och roligt helg.
 
Fredagen spenderade jag med Isabel i Uppsala, en hel dag då vi hade studiedag. Vi gick runt i massa affärer och kände oss som turister då vi var lost i början. Mot kvällen, gick vi till biografen och kollade på Fifty shades of Grey, jag dör så bra den var! Helt lik boken, topp betyg!! Vi kom hem igen vid halv 10 ungefär, underbar dag!

I går mot kvällen åkte jag till Pontus. Vi kollade på mellon, åt glass och jordgubbar och kollade på Harry Potter.
 
Idag tog jag först en promenad med mamma och därefter övningskörde vi ett bra tag, gick väldigt bra. Nu ska jag sätta mig framför 30 ton engelska läxor tills i morgon. 
 

08.02.15

I fredags slutade jag tidigt som varje fredag, så skönt. Umgicks med Pontus ett tag innan jag skulle iväg och träna, zumba.
På fredags kvällen gick jag, pappa och Thea till mat&prat och åt där, alltid lite gott! Mums. Under resten av kvällen kollade jag på massa serier.
 
Igår åkte jag och Pontus till Västerås och gick i affärer. Hittade en tröja och en träningströja, billiga båda två, toppen. Vi åt på en thai"restaurang" som är urgod! 
Därefter for vi hem till han och hämta tvspel och sen vidare till David för att umgås med han, Isabel och Kricke för tv spels kväll haha. Jättekul att träffas allihoppa igen. 
 
Idag övningskörde jag med pappa ett bra tag därefter har jag bara tagit det lugnt. Rätt skönt.
 
 
 
 
 

04.02.15

Dagarna går med stormfart och jag har ingen aning vart dagarna tar vägen, det känns som jag inte har gjort någonting sen skolan börjat efter lovet, som var ett bra tag sen.
Skolan rullar på som det ska, jag och Isabel tränar nästan varje dag (ungefäääär) och jag kollar såklart på serier.
 
Idag efter skolan gick jag, Ronja och Elin ner till stan och fixa småsaker till Melinda som fyller 18 år i morgon! 
Jag och Elin gick också såklart till ica efter stan då maraboun är billig, känner mig som en stammis. Jag provade den nya med japp, inte en superhit för min del.
Ikväll ska jag och Isabel iväg och träna, zumba och yoga. 
 
 
 

RSS 2.0