Äntligen

I söndags kom äntligen snön hit. Så härligt, äntligen riktig vinter. Nu hoppas jag bara att det kommer lite mer så att jag kan åka pulka haha.
 
Idag for jag, Ebba, Melinda och Evelina till Västerås för att gå på mellandags rea. Jag var är i söndags också med mamma men då hittade jag inget på rean. Nu fick jag med mig en tröja och en matta hem. 
Ikväll ska jag gå ut på bandet sen kommer Pontus. 
 
 

Julafton

Äntligen är det jul, (för två dagar sen, men ah)
Hade de så bra. Gick upp vid 9, öppnade klapparna med familjen framför gran, därefter frukost tillsammans med hemgjord gröt och julskinka och senare titta på julkalendern som jag förövrigt älskar!

Vid 2 for vi iväg till mormor för att hämta henne sen vidare till farmor och farfar. Åt samma goda julmat som alltid, kollade på Kalle Anka, fika och böt julklappar. Mot kvällen sen så kom Pontus och vi kollade på Svensson Svensson och Tomten är far till alla barnen.
 
Hade det så bra, god jul! 
 
 
 
 
 

Som jag längtar

Arkiv från i januari-15. Åh så jag längtar till snön.
 
Nu har jag äntligen fått jullov, eller ja, igår. Jag och mamma bakade dumlekakor, mums så gott. 
 
Idag vid 11 gick jag och Thea ner till stan för att äta lunch där, jag tog en baguett och Thea tog någon varm macka. Därefter åkte jag hem och började städa mitt rum, vilket slutade med att jag möblerade om. Ikväll ska jag kolla på Grinchen, som är världens bästa julfilm, funderar också på att gå ner till ica för att köpa grönsaker och dipp.
 
 
 

Lussekatter och julstämning

Hejsan hoppsan och godjul!
Nu är det inte långt kvar till jul, så härligt! Julklapparna är klara och julbaket är i fulll gång, samtidigt som granen står framme med pepparkakor i.
Skolan börjar leder mot sitt slut vilket är så skönt, läntar så till jullovet. Alla uppgifter och prov är klara.
Mamma och jag bakade lussekatter nu under kvällen, så gott och så mysigt. Älskar verkligen julbak.
 
Imorgon är det fredag, efter skolan ska jag umgås med Ebba sen senare under dagen åker jag till Pontus.
 
 

RSS 2.0