Körsbärsblom, Kungsträdgården

Från i lördags då jag och pappa var i Stockholm för att se körsbärsblommorna på Kungsträdgården, så fint!!

Stockholm

Lunchen på fridays, mums!
 Fikapaus i solen på Kungsan
 
Idag åkte jag och pappa till Stockholm. 

Vi for vid 9 och jag övningskörde även till Enköping. När vi väl kom till Stockholm gick vi raka vägen till Kungsträdgården. Så fint, älskar att vara där på våren och se körsbörsblommorna. Vi gick runt där ett tag sen tog vi en fika strax i närheten.
Vi åt lunch på Friday's. himla gott och trevligt att sitta mitt i Kungsträdgåren och se ut över träden. Det blev också en rund tur på gallerian. Sen resten av eftermiddagen gick vi runt Stockholm, jättemysigt dag med pappa!
 
 
Nu är vi hemma och jag lär slänga på mig skor och jacka för att sen cykla ner på torget för att möta upp Ebba som kommer ikväll! 
 
 

Påsklov

 
Påsklovet börjar lida mot sitt slut och jag har hunnit med rätt mycket. Ovanligt då jag annars inte brukar ha något att göra på lov haha.
Torsdag till lördag förra veckan var jag i Åre tillsammans med familjen och en av pappas jobbarkompisar med hans familj. Vi åt påskmiddag tillsammans, kollade på filmer, vissa åkte skoter till backen. I Åre gick vi även in på chokladfabriken, himmelriket.
 
I tisdags på kvällen träffade jag Anna. Vi åkte till ica och handla ben&jerry och smaka den nya med kanelbulla, dööör så god!!
 
I onsdags hade jag tandläkartid i Västerås klockan 8 på morgonen, jippi, på ett lov. Men det gick bra och halv 10 mötte jag Isabel vid stationen så tillbringade vi förmiddagen i Västerås. Vi åt även på jensen som är så otroligt gott! Så kul att kunna prata om allt mellan himmel och jord med henne. Och på kvällen tränade vi zumba.
 
I torsdags kom Ebba in till Sala. Vi åt glass, satt i parken och sedan åt vi på Johanssons cafe. Så kul att träffa henne!
Klockan halv 5 den dagen hade jag min första körning på trafikskolan och det gick otroligt bra! Hann med 7 block och fick fickparkera, men herregud så nervös jag var.
 
Igår åt jag och Isabel mjukglass på torget, skulle kunna äta hur mycket som helst, så gott. Vid åtta kom Pontus. Vi kolla på let's dance och halvsov framför tvn.
 
Har haft ett sånt bra lov och vädret har varit fantastiskt, så kul.

Födelsedagsfirande

I tisdags fyllde min syster 16 år. Vi firade henne med presenter och tårta. Och igår kom även släkten och firade, blev ännu mer tårta och presenter. Grattis igen, i efterskott♥
 

RSS 2.0