Höst


Igår var jag på marknaden i stan med Isabel och Felicia. 
Gick även ner dit idag igen med Isabel dock gick vi inte så mycket på just marknaden utan gick i lite affärer istället. Fick med mig lite nagellack och lite annat.
 
Nu mot kvällen tog jag och mamma en cykeltur runt Sala och fota lite. Så fint med alla olika färger. 
 

Helg

Slutade halv 12 idag som varje fredag, så skönt att sluta tidigt på fredagar. 
 
Igår tog jag tåget till Uppsala och träffade pappa där, vi åt mat och sen åkte vi vidare till Grisslehamn där vi skulle ta emot pappas jobbarkompis husvagn och köra hem den till honom. 
Vi kom hem vid 11 igår kväll till Sala. 
 
Idag hade jag sovmorgon, och slutade tidigt. Underbart. Nu när jag kom hem har jag tittat lite på dexter och nu ska jag kolla på ett avsnitt ur Gossip girl. 
Ikväll ska jag cykla till ica och köpa naturgodis, haha älskar de, sen ska jag umgås med familjen. 

Studiedagar

Har haft mycket i skolan i veckan, därav inga inlägg.
 
Tänker inte göra kortfattat av vad jag har gjort i veckan då jag knappt har gjort någonting förutom att plugga, haha.
 
Igår kom Isabel till mig vid 7. Vi gick till ica och köpte lite gott sen gick vi hem till mig och kollade på  the fault in our star. DÖR så bra en var, dock tokgrät vi i slutet... 
 
Vid 2 idag åkte jag och familjen till farmor och farfar för att fika. Det är det enda jag har gjort än så länge idag. Ska försöka övertala mamma eller pappa om att övningsköra med mig nu haha, har inte gjort  det på ett tag.
 

På måndag och tisdag har jag studiedagar. Så skönt! 

Söndag

Instagram;alvacarlbom


Igår åkte jag med Isabel till stallet och kollade när hon red. Därefter åkte vi hem till henne sen vidare till mig. Vid 3 (?) gick vi ner på stan och åt på liljas sen kollade vi lite i gallerian. När vi kom hem till mig igen kollade vi på  big brother. Isabel åkte hem vid halv 6. Runt 6 gick jag och pappa ner på mat och prat och åt där, jättegott och jättemysigt. 
 
Idag vaknade jag rätt sent och började plugga engelska på en gång. Pluggade i ca 2 timmar sen åkte jag och övningskörde med pappa ett bra tag. 
Haha det är på ett ungefär det enda jag har gjort idag. Och nu sitter jag klistrad framför datorn men ska plugga engelska igen snart haha 

Kofta

Koftan jag köpte i helgen. Veromoda, 299kr.

Idag slutade jag tre timmar tidigare då vi blev klara med ett skolarbete. Åkte till ica och handlade lite till tacosen ikväll. Jag har kollat på hemlock grove och latat mig. Har pluggat de 4 ton engelska vi har också till nästa vecka. 
 
I går solade jag med Isabel efter skolan sen cyklade vi hem till henne och la oss på gräsmattan och prata haha. Åt våfflor och kollade på paradise hotel. Cyklade hem vid 8 ungefär. 
 

RSS 2.0