Första advent

Nu har även november lett mot sitt slut, månaderna bara flyger i väg. 
 
Har storstädat och julpyntat med ljusstakar i rummet, så mysigt och har spelat julmusik hela morgonen.
 
Ska försöka baka knäck idag nu när det är första advent, får se hur det går. Funderar på att göra saffransknäck, så otroligt gott!

Imorgon börjar även julkalenderna, ber till gud att det kommer vara snö i den även fast den utspelar sig i Kroatien, haha. Älskar att kolla på julkalendrar, älskar december över huvudtaget, sån julstämning och mysigt hela månaden! 
 
 
 

Praktik

Längtar så till snön och vintern...
 
Hejsvejs!

De var ett tag sen men har mina ursäker, har nämligen börjar min 4 veckors långa praktik och har läxor utöver det. 
Började praktiken för en vecka sen, trivs jättebra och mysigt ställe. Håller även på att planerar in APLuppgift jag ska göra i morgon men barnen, ska bli spännande!

Utöver praktiken har jag inte gjort så mycket, legat i sägen när jag har slutar och vilat, har även börjat träna lite regelbundet med Isabel, dock har vi bara provat på zumba fitness, och i morgon ska vi prova Hit core! Kan nog räkna med träningsvärk på onsdag haha.
 
Idag var jag i skolan (vi är i skolan på måndagar), hade prov i historia och på eftermiddagen kollade vi på film, väldigt skönt dag för att sluta halv 4. Nu ska jag kolla på ett avsnitt ur dexter och efter de ge mig på engelska läxorna. 
 
 
 
 
 

12.11.14

Igår vid 4 åkte jag till mammas jobb då jag skulle få vara med på en föreläsning, om genus och jämnställdhet i förskolan, tyckte de var passade eftersom jag går barn och fritid. Väldigt intressant och lärorikt!!'

Dock gick jag lite tidigare från föreläsningen då jag vid 7 skulle träna med Isabel på idrottshallen, zumba fitness. Haha första gången vi gick på de och fitness är då den svåraste, haha hoppade runt och hängde inte med, men gud så roligt de var! På fredag ska vi träna igen har vi tänkte, samma pass. 
 
Idag slutade jag tidigt som alla onsdagar, så himla skönt. Rätt lugn dag också med filmtittade och inte så jobbiga arbeten på lektionerna. 
 
Anna kom till mig vid 2 och vi åkte till ica för att handla lite mat. Därefter åkte vi hem till henne, sedan till stan och gick i lite affärer. 
 
 

Månag

Ändrade i rummer efter skolan men ljusslingorna. 
 

Känner att varje gång så gör jag sammafattningar om alla dagar. Men så mycket i skolan så hinner inte göra flera inlägg.
 
 
I torsdags var jag och Ebba i Västerås och stod på gymnasiemässan. 9-13. Var väldigt roligt och efter mässan åkte jag, Ebba, Alex och Simon (de som också stod vid våran monter) till Mcdonalds och åt, efter maten åkte vi hem. Vi har hemma vid halv 3, om jag minns rätt.
 
I lördags hämtade Pontus mig sen åkte vi till Ica och mötte Isabel och David där efter ett tag. Vi handlade lite till kvällen sen åkte vi hem till Isabel. David och Pontus lagade tacopaj/gratäng och jag och Isabel bakade efterrätt, vit kladdkaka. Vi spelade kort, försökte lära mig poker men gick inge vidare, vi spela galen panna och sen ett spel om solsidan. Jag åkte hem vid halv 12.
 
I söndags firade vi vi också världens bästa pappa på farsdag ♥
 
Idag slutade jag runt 3. Och då åkte jag och Melinda till Dollarstore och jag köpte ett mobilplastskydd och lite häftstift. Jag hade även optikertid halv 5, fixade linser, så himla skönt att slippa glöasögon nu efter 1 år. När jag väl kom hem fixade jag lite i mitt rum - är beroende av ljusslingor!! 
Har även pluggat lite smått till svenska provet i morgon.
 
Haha känner att inlägget blev väldigt långt, så rundar av nu. 

Västerås

 
Höstlovet är slut och skolan är igång. Kan säga att det var skapligt jobbigt att gå upp tidigt på måndagmorgon. 
 
I lördags åkte jag och pappa till Västerås för att laga min telefon. Dock var det stängt då så vi gick en liten runda på Erikslund istället, mysigt. 
 
De dagar som har varit i veckan så jag har inte gjort så mycket. Halvsovit i sängen varje dag efter skolan. Kollat lite på dexter och läst bok.
 
Idag slutade jag tidigt i skolan, så jag, Elin och Ronja tog tåget till Västerås. Jag lämna in min telefon på lagning, vi gick lite i affärer, eller ja, vi sprang runt och letade efter håltagning i örat haha, tog två hål i örat. Därefter hämtade vi ut min telefon och sedan vidare till Mcdonalds. Pappa hämtade mig vid halv 4 så åkte vi hem. 
 
 
Imorgon ska jag och Ebba åka på gymnasiemässan i Västerås och prata om våran skola och alla linjer, ska blir roligt! 
 

RSS 2.0