Rosa överallt

Vädret har varit grått och regningt, igen. Dock är det rätt skönt då jag inte behöver ha ångest över att jag inte har gjort något vettigt under dagen haha. Nej, jag pluggade faktiskt lite engelska och skrev lite på min barn och fritids uppgift tidigare idag. Under resten av dagen har jag legat i sängen och kollat på film. Kollade på Älska mig igen, gud så fin den var, rekommenderar att du kollar på den.
 
Jag kom nyss hem från en liten biltur med mamma i regnet och jag har nyss pratat i telefon med mormor. Ikväll ska jag fortsätta mitt filmtittande och vara slö. Dessutom är det hur skönt som helst att det är fredag med känns som söndag. Underbart Ha en fin fredagkväll ♥

Sommarmat

Grillat är nog det godaste jag vet på sommaren. 
 
Idag är jag ledig från skolan då det är krisihimmelsfärd och jag är även ledig i morgon.
Idag har vädret varit helt okej till skillnad från vad det har varit under veckan annars, då det har blåst och varit högst 13 grader. Så idag har jag varit ute hela dagen i solen.

Ikväll ska jag plugga inför det sista i skolan och även ta en promenad senare. 
 

Mellis på altan

 
Jag är så fruktansvärt klantig. För två veckor sedan råkade jag radera mitt photoshop, vilket låter helt orimligt, men jag lyckades. Så idag fick jag tillbaka det då pappa lämnade in min dator till sin kompis och han fixade photoshop till mig igen, Snällt! 
Dock förstår jag ingenting haha, förut hade jag cs5 och nu cc, vilket är en stor skillnad på hur allt fungerar, men jag ska lära mig!
 
Under de 2 veckorna som gårr har jag pluggat som satan då det är sista spurten nu med prov osv, jag har tagit massor av promenader med Anna, fått sommarjobb och haft mellis med Evelina på altan. 
 
Nu när jag har photoshop igen ska jag göra inlägg, då jag har fotat mycket också. 

En månad kvar

Haha, äntligen har solen kommit efter ca 2 veckors grått och trist väder. 
Efter skolan gick jag och Evelina ner på stan då jag skulle kolla mina ögon inför att övningsköra. VI köpte även en varsin glass och satte oss på torget och pratade.
Efter stan åkte jag hem och kasta mig över alla läxor jag har. Usch. Har så satans mycket prov och inlämningar så jag knappt vet vart jag ska börja, och plus nationella med det. 
Jag är så fruktanvärt skoltrött blä, dock är det en månad kvar i skolan, vilket inte är så mycket. Ska bli skönt med sommarlov. 
 
Igår beställde jag tillsammans med mamma och pappa ett studioset med softbokxar och blixtar från vidaxl.se. Billigt då det endast kostade 1400kr för två softboxar + blixt + stativ. Ser fram emot när paketet kommer hem.
 
 

Världens tråkigaste vecka

Rolig rubrik? nej inte direkt. 

De var ett tag sen och jag har mina ursäkter då jag har så fruktansvärt mycket i skolan nu. Minst ett nationella prov varje vecka och andra prov utöver det.
 
Under valborg var jag med några kompisar, jag for hem runt 1 på natten?
Haft intrudiktionskurs på körskolan inför att börja övningsköra så nu får ni stanna inomhus när jag övningskör, haha.
Haft 7204 prov, känns det som i allafall.
Och dessutom har vädret varit helt fruktansvärt. Under valborg var det snöstorm och det kändes som Januari istället för Maj. Efter det har vädret varit gått, trist och regnigt, rolig :)

Ikväll ska jag förmodligen kolla på Eurovision song contest, är inte så intresserad av det men jag har inget annat för mig.
Ha en bra lördagkväll 

RSS 2.0