Mysigast på länge

Ikväll sover jag och Thea på balkongen hos oss, underbart.

Hej. De var ett tag sen, men det är sommar och det är min ursäkt. Under nästan hela förra veckan (måndag-torsdag) var jag i Göteborg med min familj. Solade, badade, gick på Liseberg. När vi var på Liseberg kom även våra kompisar för att tillbringa dagen tillsammans. Vågade inte åka Helix, så feg är jag. Bilder från veckan i Göteborg kommer inom kort.
 
Idag åkte jag, Isabel, David, Pontus och Kricke till Leksand sommarland och var där nästan hela dagen. Jättekul och trevligt. Sprang upp och ner till olika bassänger, Isabel, David, Pontus och Kricke åktte go kart, vi gick runt hela sommarlander och kollade på getter och får, haha. Somsagt, jättetrevlig dag.
 
Nu ligger nämnligen jag och min lilla syster ute på balkongen för att sova ute i natt. Så himla varmt i huset så tänkte att det kunder vara en bra och rolig idee att sova ute. Håller tummarna bara att vi slipper mygg. Nu ska vi ta och sova♥ eller ja,jag ska kolla på Hemlock grove som är min favorit serie just nu...

Veckan

Hejsvejs. Denna vecka har varit fullbokad till varje dag.

I tisdags
låg jag hemma hela dagen och vilade för var så trött efter campingen. Så den dagen kanske inte var bokad iallafall, haha. 
 
I onsdags var jag med Anna under dagen sen mot kvällen mötte vi Isabel och vi cyklade mot Öja för att umgås med David, Pontus och Kricke, vi spelade kubb och sällskapsspel, åt även godisar som var exakt likadana med ena smakade gott och ena var rå äcklig, tusenfoting osv, (som i Harry Potter filmerna). jag och Anna for hem rätt tidigt då Anna skulle jobba dagen efter.
 
I tordags var jag med Isabel på kvällen, vi gick till ica för att köpa lite gott sen gick vi vidare mot Måns ols och där satt vi i någon timme och pratade och sedan gick vi vidare hem till henne och satte oss på altan och spelade kort, pratade och hade det mysigt. 
 
I går åkte jag och Isabel till Öja igen för att umgås med David, Pontus och Kricke. Kubb, sällskapsspel och långpromenad. 
 
Sitter på altan nu och lyssar på musik och läser bloggar, ska nog ta och gå in då det börjar åska haha. Ha de bra ♥
 
 

Askersund

 

Har haft tre jättemysiga campingdagar i Askersund. Badat, ätit god mat och umgåtts. Dock under söndagen blev det riktigt oväder med blåst och spöregn. Som tur var klarade vi oss i från åskan, tackar för det. 
Ludvig och August vart sugna på att ta ett kvällsdopp i sjön, jag och resten av oss
stod över då det är superkallt i den sjön, haha, men riktigt bra gjort av dom då de hoppade i utan att ens hade känt på vattnet.
Har saknat allihopa då vi inte setts på jättelänge, som tur är ska vi ses nästa vecka igen, men då i Göteborg och på Liseberg.
 
 
 
 
 
 

Finntorpsbrottet

Nu har jag jobbat klart för sommaren, både skönt och tråkigt. Trivdes så bra, men också lite skönt att äntligen få sommarlov till fullo, dessutom har vädret blivit jättefint, tackar för det.
 
Under veckan har jag och Anna åkt till Finntorpsbrottet här i Sala två dagar för att sola och bada, jätteskönt i vattnet. VI köpte mjukglass på torget och igår kväll åkte vi till Månsols och åt pizza. 
 
Imorgon åker jag, mamma och Thea till Askersund för att ha våran årliga camping med våra kompisar från Karlstad, ska bli roligt att träffa dom då vi inte har träffats på länge! 
 

Helg

Thailand, vintern 2014.


Denna vecka har gått fort. Jobbade måndag-fredag och hade det bra. Dock frukstansvärt tråkigt väder då det har spöregnat och varit grått varje dag.
 
I veckan har jag umgåtts med Anna H och Bea, vi bakade och efter det sprang vi runt spåret.
Tagit en liten promenad med Anna E. Har övninskört som gick bra, över förväntan. 
 
Igår tog jag tåget till Borlänge och mötte pappa som redan var där, och vi kollade på min systers fotbolls cup. Efter det åkte vi hem igen, vi kom hem runt 11 på kvällen. 
 
Idag vart det äntligen fint väder, 28 grader och strålande sol, underbart. Har legat ute i solen och läst bok, och kollade på ett avsnitt ut OTH.
 
 

RSS 2.0