SNABBT

Har ingen skriv lust eller lust till att fota nu när jag inte har en egen dator till att skriva på eller redigera mina bilder i. Förmodligen kommer min dator i början av den veckan som kommer, och jag lovar att jag ska ta igen allting. Kommer fota och allting, lovar det. 

GRÖNA LUND IGÅR

Igår åkte vi till Stockholm med våra kompisar från Skellefteå, först gick vi lite på barkarby sen vidare till gröna Lund, hade det jättekul!


ONSDAG

jag kommer lägga upp nya bilder, blogga mer osv när min dator som jag har beställt kommer, förmodligen kommer den nästa vecka.
 

Igår vid 2 tror jag så åkte jag och mamma till stugan för att bada, sola och ta det lugnt. Jätteskönt i vattnet, 23 grader.
Sen på kvällen kom Albin så tog vi en liten promenad som åkte vi vidare till honom, kom hemrunt ett tror jag klockan var.
 
idag ska jag ta det lugnt på dagen och kolla på filmer nu när vädret är riktigt dåligt, sen ikväll åker jag hem till Albin. 
 

STUGAN


Midsommar

Lite mer än en vecka av sommarlovet har gått. Har hunnit med rätt mycket.
jag har varit rätt mycket hos Albin under veckan, varit med maya osv.
I torsdags var jag med isabel för vi skulle handla inför midsommar. Sen kollade vi lite på film.
 
Fredagen bestod av trevligt folk, grillade, spelade 7 kamp, skrattade så det rann från ögonen när vi körde strutfotboll. hade en riktigt trevlig kväll med fint folk.
 
På lördagen åkte jag och familjen till stugan för att ta det lugnt. Halv sov under hela dagen.
 
Bilder från stugan kommer under veckan. 

GRUNDSKOLAN AVKLARAD

 
 
 
 
 
 
 
 
 
igår gick jag ut grundskolan, helt sinnes. Känns som jag nyss gick i lågstadiet. 
Hela Vallas nior åt middag tillsammans i matsalen, jättegott och trevligt. Lärare delade ut diplom, rektorn pratade lite, och alla var glada. Senare vid halv 5 tågade vi till kyrkan, vi hade riktigt tur med vädret, de slutade regna när vi gick ut.
 
Sen fick vi slutbetygen för högstadiet, fotade med klassen, hejade på folk osv. Sen vidare hem till mig med släkten för att fika lite.
Nu kommer jag njuta av ett långt sommarlov innan jag börjar på gymnasiumet i höst, galet. 

SÖNDAG

I fredags när ja goch maya åkte till skuggan och hade det jättemysigt.

Igår vaknade jag rätt sent, sen vid halv ett åkte jag till Albin och var där under eftermiddagen. Vi kollade på bröllopet, åt jordgubbar och hade det jättemysigt. 

Idag vaknade jag vid 8 men somnade sen om till 11, skönt. Det är rätt dåligt väder, regnar och åskar. Men jättemysigt, ligger just nu och kollar på film i sängen 

VÄSTERÅS TVÅ DAGAR OCH SVERIGES NATIONALDAG

I tisdags åkte jag till Västerås och i går åkte jag också till Västerås, med Albin. Köpte lite saker under dom två dagarna, ett par virkade ballerina, hårfärg sen hade mitt paket kommit med shortsen jag beställde för några dagar sedan, på passade på att hämta ut som också. Sen köpte jag också en siden morgonrock, jätteskön. 
 
Idag är det sveriges nationaldag, kommer bara ta det lugnt nu på dagen och sitta ute och njuta av solen. Ikväll ska jag iväg till Ella och resten av klassen för att ha en liten mini "klassresa" hos Ella. Vi ska beställa pizza, kolla på film och ha det rikigt trevligt hoppas jag på. 

MAYA

Är med maya nu. Ska snart gå ber på stan och äta thai mat. Gott!

Idag gjorde vi ingenting i skolan, lommade på filmer var det enda.


KLASSRESA

Igår åkte jag och min kära klass till Västerås för att ha en klassresa på Arosfortet. Hade det så otroligt kul, efter arosfortet gick vi ner till stan och åt på en grekisk restaurange och sedan gick vi lite på affärer. Vi tog halv 7 tåget hem. Kommer sakna min klass när vi slutar 9an om 2 veckor.
 
I morgon kanske jag ska åkte till Västerås igen med Maya, för att gå lite mer i affärer. 

RSS 2.0