BEN & JERRY

I söndags köpte jag en ben&jerry för att få de lite mysigt på en söndag, hatar söndagar. Blev cookie dough, riktigt god, hade aldrig smakat den förr.  sent inlägg, men var för lat för att lägga upp de i söndags. 

TISDAG

Igår hade jag ridning, hoppning med Mirte. Gick faktiskt jättebra, över förväntningarna.
 
Slutade klockan 3 idag i skolan, åkte hem och pluggade till nationella provet vi har på fredag. Sen halv 6 hade jag tid hos optikern. Efter de gick jag med mamma på stan ett tag. Köpte en tröja och en basic tröja från hm.
 
 

Ella och Sabina


Kladdkakemuffins

Igår efter skolan gick jag, Sabina och Ella hem till mig och bakade kladdkakemuffins som vi skulle bjuda klassen på idag, riktigt goda.
 
Har inte hunnit gjort något inlägg på jättelänge, men de är jättemycket i skolan inför nationella och gymnasievalen osv. men gör inlägg när jag väl har tid. 
Skol veckan har varit bra, i onsdags var jag med Eddie, kollade på film och pratade. Torsdags bakade jag med ella och sabina. 
Idag ska jag bara ta de lugnt och plugga inför nationella provet i spanska som är på fredag. 

2013-01-13

Idag vid ett gick jag ner på stan för att kolla på bio med Eddie, hitta nemo 3D. haha. Efter filmen gick vi hem till honom, kollade lite på tv och pratade. Hade jättetrevligt. Gick hem vid kvart över 5.
 
Imorgon är de skola, har lite ångest över att jag har glömt att plugga till alla prov och läxor vi har i veckan, kanske borde göra de. 
Har även ridning i morgon, dressyr. 

Tiger

 
Nikon D3100 + 50mm f/1.8

Karlstad

Lördag - söndag var jag i Karlstad hos några kompisar vi känner med familjen. Hade de jättekul. Åkte skridskor, kollade på hockey, spelade spel och gick lite på stan i Karlstad.
 
Idag är det sista dagen på mitt jullov. Känns sådär. Ska bli kul att komma tillbaka och träffa alla. Men har snart nationella proven, vilket jag inte vill komma tillbaka till. 
 
Ikväll har jag ridning, ingen aning om vilken jag ska ha. 

KM 2012 Anna

Det blev inte alls bra bilder, dåligt ljus.

Idag åkte jag skridskor med Eddie ett tag vid lunch, gick helt okej, bättre än vad jag trodde. Efter de åkte jag hem till Ella och var där till 5. 
I morgon ska jag sola med Ella, sen vet jag inte vad jag ska hitta på. 

Första januari 2013

1:e januari 2013. Känns om att de kommer bli ett bra år. Börja gymnasiumet och allt. 
 
Mitt nyår spenderade jag med några vänner. Vid tolvslaget gick vi ut och skålade sen gick vi runt stan och kollade när folk smällde raketer.
 
I dag ska jag bara ta det lugnt och redigera bilder från KM på sorf som kommer komma ut i kväll hoppas jag.
Jag ska även försöka ta mig till coop och köpa nytt spotify premium.

RSS 2.0