Blåsippor

I lördags eftermiddag var jag hemma hos Isabel, senare gick vi ut och plockade blåsippor, herregud så mycket det har kommit nu, så fint! 
På lördag kväll träffades jag, Pontus, Isabel, Kricke och David för att bowla, gick otroligt bra om jag får säga det själv haha. Efter bowlingen for vi hem till Isabel allihoppa och spela sällskapsspel. Jag och Pontus åkte hem vid 11.
 
Under söndagen hände det inte så mycket. Jag umgicks med Pontus och vid 6 tränade jag och Isabel zumba. På kvällen pluggade jag som tusan inför engelska provet vi hade idag.
 
Det var otorligt jobbigt att gå upp idag med tanke på sommartid, men drog mig till skolan för att ha prov första lektionen som jag hoppas gick bra. Resten av skoldagen gled på som vanligt, slutade även över en timme tidigare vilket var himla skönt!

Helg

Äntligen helg!
Igår slutade jag halv 9 då våran lärare inte var där, fick en uppgift sen gick jag hem och pluggade. Vid 12 kom Pontus, vi gjorde våffor och kollade vi på kalle och chokladfabriken, haha min favoritfilm, så mysig film!! 
Halv 5 tränade jag zumba med Isabel och gick efter det hem och såsa. Under kvällen kollade jag på ett avsnitt ur american horror story sen la jag mig rätt tidigt.
 
Idag mot eftermiddagen ska jag hem till Isabel för att lägga ihop ett zumba pass med henne till idrotten. Kul! 
 

Uppsala

Idag tog jag och Ebba tåget in till Uppsala då vi var lediga från skolan idag. Vi gick först till tandläkaren då Ebba skulle dit. Därefter gick vi vidare till donken för att äta frukost, haha så gott. När affärern öppna strosa vi runt där. Fick med mig en tshirt och Dr denim jeans hem, Ebba köpte också två ursnygga blommiga plagg, så snyggt!
 
Såklart åt vi lunch på donken också, så blir de när det inte finns i våra städer haha. Vi for hem vid kvart i 12. Så mysigt i Uppsala. Sån fin stad, där det också var fint påskpynt, påskfjädrar överallt.
Jag cykla hem och gjorde uppsater direkt som jag har i veckan. 
 
Klockan 2 kom Pontus hit. Vi kolla på american horror story, som förövrigt är världens bästa serie! 
Vid 5 åkte jag till mormor och umgicks med henne ett tag och sedan cykla jag hem.
 
 
 

Tur på stan

Idag var en kort dag i skolan idag, slutade vid 11, hur skönt som helst, gick och åt pizza med Felix och Jakob efter skolan. Mot eftermiddagen mötte jag Thea på stan. Köpte med mig hem två tshirts från hm för 50kr. Jättesköna. 
 
Nu sitter jag och pluggar massa med uppgiften vi har inom pedagogiskt arbete, så mycket att skriva. Ska även försöka dra mig ut på bandet senare för att springa lite, i maj ska jag och mamma iväg på the colour run i Stockholm så känner att jag måste få upp konditionen någon aning, haha.
 

20 mars

thailand-14
 

Längesen, väldigt längesen.
Förra veckan var folk från 7 olika länder i våran skolan inom erasmus projektet. Väldigt roligt och kul att få träffa folk i samma ålder från andra länder!
I lördags var Pontus, Isabel och David där och vi grillade och kollade på finalen i melodifestivalen.
 
Sen sist har vi firat min faster som har fyllt år, jag var i sälen men Pontus och hans familj under sportlovet, övingskört rätt mycket. Väldigt kortfattat.
 
Om ett tag ska jag träffa Isabel på torget så ska vi gå ner mot ticket och kolla på resor.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0