Pulka åkning

I fredags efter skolan, eller ja, vid 4 ungefär så bestämde jag och Elin oss för att åka pulka uppe vid vattentornet, så himla kul. Dock vart det mörkt fort, men de hindra oss inte, haha, därefter gick vi vidare runt hela Sala och leta backar, haha så kul! Kom hem strax efter sex och var helt nedfrusen.
 
Igår städade jag rummet och gick till ica med Thea för att handla gott. Vid 5 kom Pontus och stannade hela kvällen. 

21.01.15

Drog iväg mig till skolan idag även fast jag inte känner mig fullt pigg. Var rätt lugnt i dag iallafall fast mycket att göra. 
Efter skolan gick jag till mormor och stannade där i någon timme. Kom precis hem och ska sätta mig i 4kg läxor som ska vara inne imorgon/måndag. Kämpa. 

19.01.15

mobil bilder
I lördags åkte jag och pappa till Gävle för att kolla på hockey, Brynäs - skellefteå. Dock förlorade Brynäs med 2-7.
Älskar att kolla på hockey tillsammans med pappa, vår lilla grej. Hoppas på att åka på hockey igen snart. Avslutade med att beställa hem pizza, mums.
 
Idag stannade jag hemma från skolan då jag har åkt på en dunder förkyldning, igen. Må ha världens sämsta immunförsvar. Dricker kan jang, dricker vatten som tusan och håller tummarna till att bli frisk snart, rätt mycket i skolan den här veckan också så vill blir frisk.
Under dagen har jag bara legat nerbäddad i sängen och kollat på film.

15.01.15

Helt galet att halva januari redan har passerat. 
Jag har börjat skolan igen och det rullar på som vanligt, snön ligger kvar vilket jag älskar, och det har även börjat snöa igen,toppen.
 
För någon dag sen gick jag och Isabel till pulkabacken ooch åkte pulka, eller blev att vi åkte på påsar då vi inte hade några pulkor med det gick lika bra de. Därefter tränade vi zumba.
 
Igår slutade jag rätt tidigt, kollade på ett avsnitt ur dexter. Mot kvällen tränade jag och Isabel igen, både soma move och zumba. Soma move var otroligt jobbigt, herregud. 
 
 

Idre fjäll

I torsdag morse åkte vi iväg till Idre med våra vänner från Kil. 
På fredagen var det väldigt fint väder, sol och ingen blåst, dock på lördagen vart det raka motsatsen så det knappt gick att åkte alls. Så jag och August åkte hem till stugan och fastnade framför Pippi som vi kollade på hela kvällen, så mysigt.
 
Under helgen åkte allihoppa till Pernilla Wiberg hotell och drack varm choklad, vi var ute i snön, tagit "tåget" runt hela idre fjäll, kollat på film, umågtts och självklart åkt skidor.
 
 

07.01.15

 
2015 är igång och har jag knappt gjort någonting känns det som. Under nyår var jag hos Isabel med David och ett tag kom även Pontus. Vi gjorde inget speciellt, spelade kort, åt god mat och spelade bingolotto, haha jättetrevligt och vid tolslaget gick vi ut för att kolla på fyverkerier. 
 
Igår åkte jag, Isabel, Pontus, David och Kricke till Romme Alpin för att åka skidor. Vi var där under hela dagen dom hade öppet, också jättekul då det var längesen jag åkte skridor. 
 
Idag ska jag packa till i morgon då jag och familjen åkte till Idre under 4 dagar med våra kompisar från Karlstad. 
 
 

RSS 2.0