Saffrans skorpor

Igår kväll hjälpte jag mamma att göra saffrans skorpor, som blev klara i dag på morgonen. Så otroligt goda, speciellt till jul.
 
Skolan var bra idag, dansade gangnam style på idrotten! Ikväll ska jag kolla på x factor och ta de lugnt. 

Scones och te


Glögg och julmusik

förra året
 
Sitter med mamma i soffan och slöar framför tvn. Skolan var bra idag, hade matteprov som kändes riktigt bra. 
Efter skolan gick jag och ella ner på stan, köpte en julklapp till Thea, vi fikade på johanssons osv. Sen åkte  jag hem och pluggade. 
 
Sitter invirad i en film och dricker glögg med lite julmysig i öronen, eller ja, kollar på tv också. Snön faller ner på gatan utanför fönstret. Riktigt mysigt.

Små start på julpynt


4 dagar kvar till första advent

från förra året. 

Julen kommer med framsteg, lika så advent. Gud så mysigt! Älskar julen!
 
Igår hade jag ridning, hade Dante. Markarbete med hinder, Hoppade ett kryss hinder på 70 cm (?) gick väldigt bra, jättenöjd! 
 
Mamma är i köket nu och börjar små julpynta med gardiner osv. Jag sitter i mitt rum, pluggar och lyssnar på julmysig. Längtar så otroligt mycket till första advent på lördag, och minsagt julkalendern! Men blu ju aldig för gammal för det! 

Julmarknad

Igår kväll vid halv 7 åkte jag till Isabel för att ha de kul och kolla på film. Hade det jättetrevligt! Sen vid 12 åkte jag hem.
 
Idag satte jag klockan på 9 för att vid klockan 10 gå ner till idrottshallen med Ella för att kolla på innebandy sm. VI satt där nån timme sen åkte vi ner på stan på julmarknaden och julskyltningen sen för lite fika, lunch. Så otroligt mysigt nere på stan nu mot jul! Julgran, julmysig och allmänt mysigt.
Tog ett till hål i örat idag också, blev riktigt bra.
 
I morgon är helgen över och skolan kommer... är så trött nu så det skulle inte skada med lite jullov nu! Efter skolan ska jag rida.
 
Nu ska jag plugga till Svenska och matte provet i veckan. 

Onsdag

Efter skolan idag åkte jag och Ella hem till henne och hämtade lite pengar som vi skulle sätta in på banken. Efter det gick vi till Nikita hair för att Ella skull färga håret. Blev grymt snyggt.
Sen åkte jag hem och färgade mitt hår en gång till då det inte blev någon skillnad när jag förgade i går. men ska färga brunare, och nu väntar jag på att håret ska torka så ska jag se sen hur det bli.
 
i morgon ska jag fixa nya bilder, hoppas jag verkligen! 

37 dagar kvar

BIlderna är tagna från julafton 2011. 
Jag längtar så otroligt mycket till julafton. Tänk att få sätta upp julstjärnan, julmusik, lussekatter, julgran, julklappar, gud så mycket! Jag har gjort en jullista på spotify, så jag är redo för julen.
 
Idag efter skolan var jag med Ella. Vi gick ner på stan, där träffade vi Edvin och Samuel som skulle klippa sig. Satt och kollade en stund. Sen åkte vi. Funderar på att ta ett till hål i örat, stället där jag tar mina hål ska stänga, så ska nog passa på att ta ett till innan som stänger igen. 
 
Ikväll ska jag och Thea laga hemmagjord pizza, mys. 
 
 
 

Tisdag trettonde november

Skolan var helt okej i dag. Åkte hem och pluggade till läxorna vi har nästa vecka.
 
I går hade jag ridning, gick inte alls bra. Hade Mirte, hon var så otroligt lat osv, men tillslut lättade hon lite iallafall.
 
I morgon på kvällen ska jag på gymnasieinformation i Kungsäns skolan men mamma  och pappa. Jag har redan valt vilket gymnasium jag ska gå på, men det kan vara kul att veta lite om Kungsängskolan också, ifall att! 

alvacarlbom @instagram

haha gjorde en liten snabb bild, slarvig. Men är ju inte så aktiv nu på bloggen nu för tiden, jag har ingen insperation till att blogga, de är så tråkigt väder osv nu. Ska bli bättre! 
Men följ mig gärna på min instagram, där är jag aktiv. 
Twitter @alvacarlbom
instagram@alvacarlbom
 
 
Kommer bli mycket bättre, lovar. Håll ut

Ella Eriksson

Kamera: Nikon D3100 Objektiv: 50mm f/1.8

Ella och Solo

I lördags fotade jag Ella när hon red solo. Fick en bra bild, sen blev de för mörkt ute. 
 

Måndag

Hej!

Skolan har jätteseg idag. Slutade tio över två idag, åkte hem och gjorde läxor direkt för att då de gjort. 
Har ingenting att skriva om längre. Sen är de så tråkigt ute också nu så har ingen lust att gå ut och fota heller. 
Ska försöka bättre mig. 

02-11-2012

Kamera: Nikon D3100 Objektiv: 50mm f/1.8
fjärrutlösare, reflexsskärm silver

Eftersom jag har då dålig uppdatering nu för tiden och inga bilder, så tänkte förlåta er man självporträtt... fick en bra bild, de räcker! 

Senare under dagen ska jag ner på stan med mamma och förmodligen köpta ett par skor! 

RSS 2.0